Un mic popas în Sölden

Am pornit cu bicicleta spre Sölden. Nu era vorba de mare distanţă. Mă gândeam că 13 kilometri se fac imediat, având experienţa pedalatului din Bucureşti. Dar nicidecum nu poţi compara biciclitul urban cu cel montan (sau, mai bine zis, pe serpentinele din Austria). Traseul a fost unul relativ uşor, dar în cea mai mare parte a presupus urcatul pantelor.

După mai bine de o oră şi jumăte, am ajuns victorioşi în staţiunea cunoscută pentru sporturile de iarnă. Totul era liniştit, străzile pustii (după cum era de aşteptat pentru un sezon estival), magazinele închise… Doar un singur loc primitor ne-a ieşit în cale.

Era un après ski care nu se evidenţia pe lângă restul clădirilor. Nu ne aşteptam să ne suprindă în vreun fel, ci doar să ne potolească setea, şi să ne ajute să ne încălzim pentru câteva momente.

Un mic popas în Sölden

După ce am intrat înăuntru am realizat pentru a doua oară, de când mă aflam pe meleaguri austriece, cât de importantă este atenţia la detalii. Câteva ghivece cu flori, perdele colorate, perne pufoase si mobilier din lemn, toate astea alături de amabilitatea chelnerilor şi băuturile calde au ajutat la crearea unei atmosfere în care să ne simţim ca într-un vis frumos.

Să tot poposeşti în astfel de locuri care să îţi încânte simţurile!

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a cincea, a fost un eveniment organizat de Foto Union și Austria.info

Instagram

Hi, my name is Corina and I am pursuing my dream. Not long ago I started learning how to use a sewing machine and sooner or later I will create awesome clothes for me and for people around the world.

1 comments On Un mic popas în Sölden

Leave a reply:

Your email address will not be published.

© Corina Niţescu | 2011-2016